Korting op tanken
voor onze leden

Met de Tankey app tankt u voordeliger. Bij elke tankbeurt met de app krijgt u maar liefst 5 cent extra korting per liter brandstof bovenop de pompprijs.Lees meer op Tankey.nl
Per liter

5 cent korting

op brandstof

Altijd een tankstation in de buurt

Bekijk welke tankstations in uw buurt deelnemen

Download de App

In een paar stappen heeft u een Tankey account aangemaakt. Tankey laat altijd het meest dichtstbijzijnde tankstation zien, of u bekijkt alle deelnemende tankstations op de kaart.
Apple App StoreGoogle Play Store
Tankey
Gratis App

Directe korting aan de pomp

Meer dan 400 tankstations aangesloten

Veelgestelde vragen

De vijf meestgestelde vragen over korting met Tankey.

Bij het tankstation opent u de app en klikt u op ‘nu tanken’. Kies vervolgens voordat u gaat tanken de juiste pomp en brandstof in de app. Uw persoonlijke korting wordt direct in de prijs verrekend.

U heeft van Univé een unieke code ontvangen. Ga in de Tankey app naar ‘Partners’, selecteer ‘Univé’ en klik op de knop ‘activeer kortingscode’. Na het activeren van uw code ziet u de geactiveerde korting staan onder ‘mijn korting’ in de app.

Nee. Er gelden limieten aan de kortingen in Tankey. Zo is er een algemene limiet van 4 tankbeurten met Tankey per dag. Daarnaast gelden per korting vaak limieten aan het aantal liters. In de app worden de geldende limieten per korting vermeld. Als meerdere Tankey gebruikers gebruik maken van dezelfde partnerkorting (doordat dezelfde code is geactiveerd), gelden de limieten voor de groep Tankey gebruikers die dezelfde code heeft gebruikt.

De korting geldt voor veruit de meeste brandstoffen. Soms zijn specifieke brandstoffen uitgesloten op bepaalde tankstations. Dit geldt bij de meeste tankstations voor CNG, Petroleum, Mix, GTL, en in een aantal gevallen ook voor LPG.In de app kunt u de details van een tankstation bekijken om te zien op welke brandstoffen de korting daar geldt.

De Tankey korting is van toepassing op de prijs die je normaal betaalt bij de pomp. Het is dus een extra korting bovenop de pompprijs.

Alle veelgestelde vragen
Athlon
De korting op tanken is een samenwerking tussen Univé en Tankey, waarmee onze private lease leden extra voordelig kunnen tanken bij meer dan 400 tankstations in Nederland.

Voorwaarden gebruik Tankey

Lees en bekijk de voorwaarden die gelden voor het gebruik van Tankey in samenwerking met Private Lease met Univé.